MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Influence of drying temperature on chemical properties of wrinkledleaf mint raw material (Mentha crispa l.)
Abstrakt
Autorzy
Agnieszka Najda
Joanna Klepacka
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Referat zjazdowy konferencji krajowej
Wydawnictwo:
*
Wydawnictwo Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie
Informacje:
*
Innovative Food of High Quality for Human Healthand Sustainability‒ an integrated program of innovation and research development in agricultural and veterinary sciences, Olsztyn, 7–8 September 2023, Poland
Język:
*
Angielski
ISBN:
*
978-83-8100-384-1
Rok wydania:
*
2023
Miejsce wydania:
*
Olsztyn 2023
Szczegóły:
*
s. 129-130
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0