MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Nanotechnology for enhancement of food value
Abstrakt
Autorzy
Barbara Sawicka
Piotr Barbaś
Dominika Skiba
Piotr Pszczółkowski
Barbara Krochmal-Marczak
Rodzaj publikacji:
*
rozdział z monografii
Język:
*
Angielski
ISBN:
*
9781003397861
Rok wydania:
*
2023
Informacje:
*
Nanotechnology for sustainable agriculture, food and environment. Edited by Avnesh Kumari, Rajni Garg, Rishav Garg
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
1-15
Wydawnictwo:
*
CRC Press / Balkema
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
https://www.taylorfrancis.com/chapters/edit/10.1201/9781003397861-9/nanotechnology-enhancement-food-value-barbara-sawicka-piotr-barba%C5%9B-dominika-skiba-piotr-pszcz%C3%B3%C5%82kowski-barbara-krochmal-marczak?context=ubx&refId=8fbce0ca-a416-4b47-82a6-ee698e1673b5
Liczba punktów:
20
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0