Preferencje spożycia wieprzowiny w różnych grupach wiekowych konsumentów

Abstrakt

Autorzy

Daria Adamczyk
Daria Adamczyk
Julia Guzińska
Julia Guzińska
Krzysztof Skalski
Krzysztof Skalski
Michał Kumor
Michał Kumor
Marianna Wacko
Marianna Wacko
Martyna Brandys
Martyna Brandys
inne publikacje
Referat zjazdowy konferencji krajowej
Wydawnictwo naukowe UPH
XX Konferencja Studenckich i Doktoranckich Kół Naukowych: Nauka i sztuka młodych wobec zagrożeń współczesnego świata. Siedlce, 4 wrzesnia 2023. Redakcja naukowa / Henryk Wyrębek, Marcin Sutryk, Anna Ślifirczyk, Milena Truba, Monika Berendt-Marchel
Polski
2023
Siedlce 2023
s. 123-129
witryna wydawcy
ostateczna wersja opublikowana
w momencie opublikowania
2023-09-01
0
0
0
0