Zielona herbata - właściwości prozdrowotne oraz wykorzystanie w kosmetologii (Green tea - health-promoting properties and use in cosmetology)

Abstrakt

Autorzy

Dominika Pietrasik
Dominika Pietrasik
Gabriela Tomulik
Gabriela Tomulik
Magdalena Kowalska
Magdalena Kowalska
Milena Kaczmarczyk
Milena Kaczmarczyk
Marlena Kokoszka
Marlena Kokoszka
rozdział z monografii
Angielski
978-83-7259-403-7
2023
Wybrane zagadnienia z zakresu produkcji surowców, żywności i kosmetyków. Tom 3 pod redakcją / Marka Babicza, Kingi Kropiwiec-Domańskiej, Urszuli Szymanowskiej.
109-115
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
witryna wydawcy
CC BY- SA 4.0 Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0
ostateczna wersja opublikowana
w momencie opublikowania
20
0
0
0