MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Produkcja wędlin wieprzowych w ramach rolniczego handlu detalicznego z zachowaniem zasad bezpieczeństwa żywności (Production of pork cold cuts as part of the agricultural retail trade in compliance with food safety rules)
Abstrakt
Autorzy
Krzysztof Skalski
Daria Adamczyk
Michał Kumor
Marianna Wacko
Babicz Marek
Kinga Kropiwiec-Domańska
Rodzaj publikacji:
*
rozdział z monografii
Tytuł monografii:
*
Wybrane zagadnienia produkcji zwierzęcej. Tom 4 pod redakcją / Marka Babicza, Kingi Kropiwiec-Domańskiej, Witolda Chabuza
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2023
Informacje:
*
Wybrane zagadnienia produkcji zwierzęcej. Tom 4 pod redakcją / Marka Babicza, Kingi Kropiwiec-Domańskiej, Witolda Chabuza
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
93-99
Wydawnictwo:
*
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Seria wydawnicza:
*
Inżynieria zarządzania. Cyfryzacja produkcji.
Sposób udostępnienia:
*
witryna wydawcy
Wybór licencji:
*
CC BY 4.0 Uznanie autorstwa 4.0
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Data publikacji (otwarty dostęp):
*
2023-09-01
Liczba punktów:
20
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0