MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Najnowsze trendy w dietetyce i technologii żywności. Redakcja / Mariola Janiszewska
Abstrakt
Autorzy
Mariola Janiszewska
Rodzaj publikacji:
*
monografia
Wydawnictwo:
*
Wydawnictwo Naukowe TYGIEL Sp. z o. o.
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-67104-82-1
Rok wydania:
*
2023
Rozdziały:
*
Wiedza konsumentów na temat jakości wyrobów czekoladowych i zasad ich znakowania
[AUT.]
Magdalena Stobiecka
, [AUT.]
Katarzyna Paskudzka ,
[AUT.]
Jolanta Król
. Lublin 2023 2023,
Wydawnictwo Naukowe TYGIEL Sp. z o. o.
, s. 58-66, 978-83-67104-82-1
Media a otyłość i zaburzenia odżywiania u dzieci i młodzieży
[AUT.]
Kinga Konofał ,
[AUT.]
Jakub Murat ,
[AUT.]
Klaudia Grześkiewicz ,
[AUT.]
Marzena Pabich
. Lublin 2023 2023,
Wydawnictwo Naukowe TYGIEL Sp. z o. o.
, s. 151-162, 978-83-67104-82-1
Składniki żywieniowe istotne w dietoterapii choroby Hashimoto
[AUT.]
Michalina Adamczuk ,
[AUT.]
Monika Sachadyn-Król
. Lublin 2023 2023,
Wydawnictwo Naukowe TYGIEL Sp. z o. o.
, s. 7-24, 978-83-67104-82-1
NEAT a otyłość
[AUT.]
Gabriela Gutowska ,
[AUT.]
Monika Sachadyn-Król
. Lublin 2023 2023,
Wydawnictwo Naukowe TYGIEL Sp. z o. o.
, s. 162-167, 978-83-67104-82-1
Sposób udostępnienia:
*
witryna wydawcy
Wybór licencji:
*
Dozwolony użytek
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Data publikacji (otwarty dostęp):
*
2023-08-01
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0