MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
The influence of Silybum marianum (L.) Gaertn. and Graminis rhizoma on the biological activity and health safety of industrial production pate
Abstrakt
Autorzy
Karolina M. Wójciak
Karolina Ferysiuk
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Poster
Informacje:
*
51. Dni Przemysłu Mięsnego p.t. "perspektywy zmian prawa żywnościowego w zakresie znakowania produktów mięsnych i stosowania dozwolonych substancji dodatkowych "oraz Sympozjum Naukowo-Techniczne p.t. "Postęp w Technologii Mięsa. Nauka-Praktyce"
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2019
Miejsce wydania:
*
Warszawa 2019
Szczegóły:
*
s. 51-52
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0