MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Technika drukowania 3D żywności jako sposób personalizacji żywienia dzieci
Abstrakt
Autorzy
Dariusz Stasiak
Karolina Wójciak
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Poster-streszczenie
Wydawnictwo:
*
[b.wyd.]
Informacje:
*
IX Ogólnopolska Konferencja Naukowa z cyklu Żywność - Żywienie - Dietetyka na temat: żywienie dzieci w/po pandemii
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2022
Miejsce wydania:
*
Częstochowa 2022
Szczegóły:
*
s. 48-50
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0