MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Zastosowanie sonikacji w połączeniu z Taraxacum officinalis w celu poprawy właściwości przeciwutleniających elementów kulinarnych z ligawy wołowej poddanej obróbce metodą sous vide
Abstrakt
Autorzy
Wójciak Karolina M.
Kęska Paulina
Stasiak Dariusz M.
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Poster-streszczenie
Wydawnictwo:
*
[b.wyd.]
Informacje:
*
VII Sympozjum Naukowe "Bezpieczeństwo Żywnościowe i Żywności"
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2023
Miejsce wydania:
*
Ryki 2023
Szczegóły:
*
s. 47-48
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0