MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Czy produkty pochodzenia zwierzęcego z komponentami roślinnymi są dobrą alternatywą dla ograniczenia spożycia mięsa?
Abstrakt
Autorzy
Starek-Wójcicka A.
Sagan A.
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Ogólnopolski Informator Masarski
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2023
Tom / rocznik:
*
333
Numer zeszytu:
*
5
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
24-40
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0