MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Wpływ dodatku mączki z topinamburu (Helianthus Tuberosus) na wybrane cechy fizyczne pieczywa pszennego
Abstrakt
Autorzy
Magdalena Jaworska
Marta Parszewska
Anna Wirkijowska
Rodzaj publikacji:
*
rozdział z monografii
Tytuł monografii:
*
Koła Naukowe - szkołą twórczego działania. Edycja ósma
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-64881-92-3
Rok wydania:
*
2022
Informacje:
*
Koła Naukowe - szkołą twórczego działania. Edycja ósma
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
95-105
Wydawnictwo:
*
Akademia Bialska Nauk Stosowanych
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
https://wydawnictwo.akademiabialska.pl/aktualnosci/kola-naukowe---szkola-tworczego-dzialania-edycja-osma-385.html?fbclid=IwAR3UsZIPdniZT24Gft-OGy7bBDA3eZEBdUplPH4zh92ozfsSZhZkGRCUOh8
Liczba punktów:
5
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0