MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Transformation products of azoxystrobin formed after the ozonation process - presence in fruit samples and toxicity assessment
Abstrakt
Autorzy
Monika Sachadyn-Król
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Streszczenie Zjazdowe Konferencji Międzynarodowej
Wydawnictwo:
*
[b.w]
Informacje:
*
5th Edition of innovations in food science and human nutrition
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2022
Miejsce wydania:
*
Barcelona 2022
Szczegóły:
*
s. 37
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0