MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Retention of bioactives in food processing
Abstrakt
Autorzy
Seid Mahdi Jafari
Esra Capanoglu
Rodzaj publikacji:
*
monografia
Wydawnictwo:
*
Springer
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Angielski
ISBN:
*
978-3-030-96884-7
Rok wydania:
*
2022
Rozdziały:
*
Effect of ozonation and plasma processing on food bioactives
[AUT.]
Sofia Agriopoulou ,
[AUT.]
Monika Sachadyn-Król
, [AUT.]
Eygenia Stamatelopoulou ,
[AUT.]
Theodoros Varzakas .
[Switzerland AG] 2022 2022,
Springer
, s. 547-577, 978-3-030-96884-7
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0