MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Dietetyka i kosmetologia a zdrowy styl życia / redakcja naukowa Beata Mydłowska
Abstrakt
Autorzy
Beata Mydłowska
Rodzaj publikacji:
*
monografia
Wydawnictwo:
*
Wydawnictwo DiG
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-286-0208-3
Rok wydania:
*
2022
Rozdziały:
*
Zastosowanie wybranych produktów mlecznych w dietetyce
[AUT.]
Joanna Wajs
, [AUT.]
Karolina Król ,
[AUT.]
Aneta Brodziak
. Warszawa 2022 2022,
Wydawnictwo DiG
, s. 89-102, 978-83-286-0208-3
Znaczenie białek serwatkowych w dietetyce i kosmetologii
[AUT.]
Jolanta Król
, [AUT.]
Aneta Brodziak
, [AUT.]
Barbara Topyła
. Warszawa 2022 2022,
Wydawnictwo DiG
, s. 173-192, 978-83-286-0208-3
Znaczenie produktów pszczelich w dietetyce i kosmetologii. Miód, wosk i kit pszczeli
[AUT.]
Barbara Topyła
, [AUT.]
Aneta Brodziak
, [AUT.]
Jolanta Król
. Warszawa 2022 2022,
Wydawnictwo DiG
, s. 193-208, 978-83-286-0208-3
Znaczenie produktów pszczelich w dietetyce i kosmetologii. Mleczko pszczele, pyłek kwiatowy i jad pszczeli
[AUT.]
Barbara Topyła
, [AUT.]
Marek Kowalczyk
, [AUT.]
Monika Kędzierska-Matysek
. Warszawa 2022 2022,
Wydawnictwo DiG
, s. 209-220, 978-83-286-0208-3
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0