MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Jakość wybranych probiotycznych jogurtów i napojów mlecznych dostępnych na lokalnym rynku (Quality of selected probiotic yoghurts and dairy drinks available on the local market)
Abstrakt
Autorzy
Patrycja Skwarek
Karolina Buć
Justyna Libera
Rodzaj publikacji:
*
rozdział z monografii
Tytuł monografii:
*
Wybrane zagadnienia z zakresu produkcji surowców, żywności i kosmetyków pod redakcją / Marka Babicza Kingi Kropiwiec-Domańskiej
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2021
Informacje:
*
Wybrane zagadnienia z zakresu produkcji surowców, żywności kosmetyków pod redakcją / Marka Babicza, Kingi Kropiwiec-Domańskiej
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
s. 161-169
Wydawnictwo:
*
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Sposób udostępnienia:
*
witryna wydawcy
Wybór licencji:
*
CC BY-NC-ND Uznanie autorstwa-Użycie niekomercyjne-Bez utworów zależnych 4.0
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Liczba punktów:
20
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0