MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Technologie produkcji i przetwarzania mleka o podwyższonej zawartości składników bioaktywnych lub obniżające nadwrażliwość pokarmową
Abstrakt
Autorzy
Aneta Brodziak
Jolanta Król
Joanna Barłowska
Anna Teter
Wioletta Sawicka-Zugaj
Monika Kędzierska-Matysek
Barbara Topyła
Małgorzata Ryszkowska-Siwko
Rodzaj publikacji:
*
rozdział z monografii
Tytuł monografii:
*
Substancje bioaktywne w surowcach i produktach spożywczych. Systemy produkcji i pakowania żywności zapewniające ich zachowanie w łańcuchu żywnościowym pod redakcją / Joanny Stadnik
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-7259-353-5
Rok wydania:
*
2022
Informacje:
*
Substancje bioaktywne w surowcach i produktach spożywczych. Systemy produkcji i pakowania żywności zapewniające ich zachowanie w łańcuchu żywnościowym pod redakcją Joanny Stadnik
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
7-53
Wydawnictwo:
*
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie
Sposób udostępnienia:
*
witryna wydawcy
Wybór licencji:
*
CC BY-NC-ND Uznanie autorstwa-Użycie niekomercyjne-Bez utworów zależnych 4.0
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Data publikacji (otwarty dostęp):
*
2022-06-30
Liczba punktów:
20
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0