MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Selected aspects of the use of sprouted seeds in food production
Abstrakt
Autorzy
Beata Biernacka
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Referat zjazdowy konferencji międzynarodowej
Wydawnictwo:
*
[b.w]
Informacje:
*
9th International Conference on Food Pathogen and Food Safety. June 20-21, 2022, Paris, France
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2022
Miejsce wydania:
*
Paris 2022
Szczegóły:
*
s.22-22
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0