MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Natural food coloring additives produced by freeze-drying.
Abstrakt
Autorzy
Renata Różyło
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Referat zjazdowy konferencji międzynarodowej
Wydawnictwo:
*
[b.w]
Informacje:
*
2nd Virtual Conference on Food Science & Technology, February 23-24, 2022
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2022
Miejsce wydania:
*
Online 2022
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0