MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Właściwości fizykochemiczne mięsa buhajków rasy białogrzbietej w zależności od końcowej temperatury grillowania
Abstrakt
Autorzy
Piotr Domaradzki
Mariusz Florek
Patrycja Zawadzka
Agnieszka Kaliniak-Dziura
Marek Kowalczyk
Małgorzata Dmoch
Małgorzata Ryszkowska-Siwko
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Streszczenie Zjazdowe Konferencji Międzynarodowej
Wydawnictwo:
*
Katedra Hodowli i Ochrony Zasobów Genetycznych Bydła
Informacje:
*
Konferencja Międzynarodowa pt.: Rodzime rasy zwierząt jako ważny element ochrony bioróżnorodności, zachowania tradycji regionów oraz produkcji żywności o podwyższonych walorach prozdrowotnych połączona z Jubileuszem 50-lecia pracy naukowej prof. dr hab. dr h.c. multi Zygmunta Litwińczuka, oraz 70-leciem Katedry Hodowli i Ochrony Zasobów Genetycznych Bydła, Lublin, 14-15 czerwca 2022 r.
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2022
Miejsce wydania:
*
Lublin 2022
Szczegóły:
*
s. 37
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0