MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Current trends in Quality Science - design, quality and safety of products.Editor/ Inga Klimczak
Abstrakt
Autorzy
Inga Klimczak
Rodzaj publikacji:
*
monografia
Wydawnictwo:
*
Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu
Język:
*
Angielski
ISBN:
*
978-83-7789-670-9
Rok wydania:
*
2022
Rozdziały:
*
Influence of selected factors on the quantity and quality of whey separated in the production of tvarog - acid curd cheese
[AUT.]
Jolanta Król
, [AUT.]
Aneta Brodziak
. Poznań 2022 2022,
Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu
, s. 222-230, 978-83-7789-670-9
Sposób udostępnienia:
*
witryna wydawcy
Wybór licencji:
*
CC BY-NC-ND Uznanie autorstwa-Użycie niekomercyjne-Bez utworów zależnych 4.0
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Data publikacji (otwarty dostęp):
*
2022-06-01
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0