Ocena możliwości wykorzystania gliceryny jako czynnika hamującego zmiany jakości zachodzące w jajach przepiórczych w czasie ich przechowywania (Assessment of the possibility of the use of glycerine as a factor inhibiting quality changes occurring in quail eggs during their storage)

Abstrakt

Autorzy

Dawid Ziobro
Dawid Ziobro
Anastasiya Ramankevich
Anastasiya Ramankevich
Anna Kłos
Anna Kłos
inne publikacje
Streszczenie Zjazdowe Konferencji Międzynarodowej
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
XXVI Międzynarodowa Konferencja Studenckich Kół Naukowych i XXXVIII Sejmik SKN, Wrocław, 20-21 maja 2022 r. Redaktorzy merytoryczni / Agnieszka Nawirska-Olszańska, Janina Zawieja, Jan Kozak, Artur Niedźwiedź, Przemysław Pokorny
Polski
978-83-7717-371-8
2022
Wrocław 2022
s. 21
0
0
0
0