MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Ocena możliwości wykorzystania gliceryny jako czynnika hamującego zmiany jakości zachodzące w jajach przepiórczych w czasie ich przechowywania (Assessment of the possibility of the use of glycerine as a factor inhibiting quality changes occurring in quail eggs during their storage)
Abstrakt
Autorzy
Dawid Ziobro
Anastasiya Ramankevich
Karolina Wengerska
Anna Kłos
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Streszczenie Zjazdowe Konferencji Międzynarodowej
Wydawnictwo:
*
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Informacje:
*
XXVI Międzynarodowa Konferencja Studenckich Kół Naukowych i XXXVIII Sejmik SKN, Wrocław, 20-21 maja 2022 r. Redaktorzy merytoryczni / Agnieszka Nawirska-Olszańska, Janina Zawieja, Jan Kozak, Artur Niedźwiedź, Przemysław Pokorny
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-7717-371-8
Rok wydania:
*
2022
Miejsce wydania:
*
Wrocław 2022
Szczegóły:
*
s. 21
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0