MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Effect of Moldavian dragonhead seed residue on the baking properties of wheat flour and bread quality
Abstrakt
Autorzy
Piotr Zarzycki
Anna Wirkijowska
Agnieszka Nawrocka
Katarzyna Kozłowicz
Marta Krajewska
Konrad Kłosok
Ada Krawęcka
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2022
DOI:
*
10.1016/j.lwt.2021.112967
Tom / rocznik:
*
155
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
112967
Sposób udostępnienia:
*
otwarte czasopismo
Wybór licencji:
*
CC BY-NC-ND Uznanie autorstwa-Użycie niekomercyjne-Bez utworów zależnych 4.0
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Data publikacji (otwarty dostęp):
*
2022-02-01
Liczba punktów:
100
Impact Factor:
6
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
12