MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Wpływ zamrażania na efektywność tłoczenia buraka czerwonego (The impact of freezing on the efficiency of pressing red beet)
Abstrakt
Autorzy
Katarzyna Siwak
Wiktor Bielawski
Emilia Osmólska
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Streszczenie Zjazdowe Konferencji Międzynarodowej
Wydawnictwo:
*
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Informacje:
*
III Międzynarodowe Sympozjum Studenckich Kół Naukowych. Środowisko – Roślina – Zwierzę – Produkt. Streszczenia.
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2022
Miejsce wydania:
*
Lublin 2022
Szczegóły:
*
s.74-74
Sposób udostępnienia:
*
witryna wydawcy
Wybór licencji:
*
CC BY-NC-ND Uznanie autorstwa-Użycie niekomercyjne-Bez utworów zależnych 4.0
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0