MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Substancje dodatkowe stosowane na rynku żywności w opinii i świadomości konsumentów
Abstrakt
Autorzy
Ewa Januś
Piotr Sablik
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Referat zjazdowy konferencji międzynarodowej
Wydawnictwo:
*
Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie
Informacje:
*
Międzynarodowa Konferencja Naukowa : Środowisko – zwierzę – człowiek połączona z obchodami 20-lecia czasopisma Acta Scientiarum Polonorum Zootechnica, Szczecin 14 października 2021 r.
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-7663-329-9
Rok wydania:
*
2021
Miejsce wydania:
*
Szczecin 2021
Szczegóły:
*
s. 45-46
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0