MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Innovative potato production technology and its influence on quality oftubers
Abstrakt
Autorzy
Barbara Sawicka
Krishnan Umachandran
Piotr Pszczółkowski
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Referat zjazdowy konferencji międzynarodowej
Wydawnictwo:
*
[b.w]
Informacje:
*
International Conference on Emerging Technology and Interdisciplinary Sciences (ICETIS 2021) : Conference Proceedings
Język:
*
Angielski
ISBN:
*
978-81-951230-0-1
Rok wydania:
*
2021
Miejsce wydania:
*
[b.m] 2021
Szczegóły:
*
174-195
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0