MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Ocena możliwości wykorzystania pozostałości poekstrakcyjnych pąków goździkowca korzennego jako wtórnego surowca olejkowego
Abstrakt
Autorzy
Radosław Kowalski
Urszula Pankiewicz
Grażyna Kowalska
Monika Sujka
Artur Mazurek
Marzena Włodarczyk-Stasiak
Ewelina Zielińska
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Informacje:
*
Żywność a oczekiwania współczesnego konsumenta. Materiały konferencyjne, Kraków, 16-17 września 2021 r., red. Dorota Gałkowska, Stanisław Kowalski, Gabriela Zięć
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-946796-9-9
Rok wydania:
*
2021
Miejsce wydania:
*
Kraków 2021
Szczegóły:
*
s. 70
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0