MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Wpływ modyfikacji skrobi i rodzaju substancji słodzącej na trwałość kisieli jeżynowych
Abstrakt
Autorzy
Marzena Włodarczyk-Stasiak
Artur Mazurek
Radosław Kowalski
Urszula Pankiewicz
Ewelina Zielińska
Monika Sujka
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Wydawnictwo:
*
[b.w.]
Informacje:
*
Żywność w strategii Zielonego Ładu : XLV Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności i Żywieniu PAN, 1-2 lipca 2021 Gdańsk, Politechnika Gdańska, Wydział Chemiczny : Materiały konferencyjne
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2021
Miejsce wydania:
*
[b.m.] [2021]
Szczegóły:
*
s. 109
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0