MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Influence of selected factors on the quantity and quality of whey separated in the production of tvarog
Abstrakt
Autorzy
Jolanta Król
Aneta Brodziak
Joanna Barłowska
Monika Kędzierska-Matysek
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Streszczenie Zjazdowe Konferencji Międzynarodowej
Wydawnictwo:
*
[b.wyd.]
Informacje:
*
1st International Conference Quality and Meganement Sciences, Poznań 13-15 September 2021
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2021
Miejsce wydania:
*
Poznań 2021
Szczegóły:
*
s. 1 nlb
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0