MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Wpływ dodatku rokitnika (Hippophae rhamnoides L) na jakość jogurtów probiotytcznych
Abstrakt
Autorzy
Aneta Brodziak
Jolanta Król
Joanna Wajs
Anna Teter
Barbara Topyła
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Poster
Wydawnictwo:
*
Oddział Małopolski Polskiego Towarzystwa Technologó Żywności
Informacje:
*
14 Konferencja Naukowa z cyklu Żywność XXI wieku : Żywność a oczekiwania współczesnego konsumenta.Materiały konferencyjne, Kraków 16-17 września 2021 r. Red / Dorota Gałkowska, Stanisław Kowalski, Gabriela Zięć
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-946796-9-9
Rok wydania:
*
2021
Miejsce wydania:
*
Kraków 2021
Szczegóły:
*
s. 53
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0