MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Jakość fizykochemiczna i sensoryczna pasztetów wieprzowych z udziałem surowców z ryb (Physicochemical quality and sensory atribures of pork pâtés with fish raw material)
Abstrakt
Autorzy
Piotr Skałecki
Agnieszka Kaliniak-Dziura
Piotr Domaradzki
Mariusz Florek
Jolanta Król
Małgorzata Dmoch
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Streszczenie Zjazdowe Konferencji Międzynarodowej
Wydawnictwo:
*
Uniwersytet Morski w Gdyni
Informacje:
*
Rola towaroznawstwa w zarządzaniu jakością w warunkach gospodarki opartej na wiedzy. 10 Międzynarodowa Konferencja Naukowa : Zarządzanie jakością towarów i usług w aspekcie zrównoważonego rozwoju, Gdynia, 8-10 września 2021. Streszczenia / Red. Agnieszka Palka = The role of commodity science in quality management in a knowledge-based economy 10th International Scientific Conference : Managing the quality of goods and services in the context of sustainable development, Gdynia, September 8-10 2021 Book of abstracts / Ed. Agnieszka Palka
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-7421-349-3
Rok wydania:
*
2021
Miejsce wydania:
*
Gdynia 2021
Szczegóły:
*
s. 73-74
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0