MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Wybrane aspekty wentylacji hal produkcyjnych w zakładach mięsnych
Abstrakt
W opracowaniu przedstawiono wymagania i uwarunkowania związane z wentylacją hal i pomieszczeń w zakładach mięsnych. Omówiono zasady i możliwości wykorzystania różnych systemów wentylacji hal produkcyjnych w zależności od potrzeb i rodzaju wykorzystywanych pomieszczeń. Zestawiono schematy systemów wentylacji hal i pomieszczeń produkcyjnych. Poddano charakterystyce czynniki wpływające na efektywność i skuteczność procesów wentylacji naturalnej i mechanicznej.
Autorzy
Marian K. Panasiewicz
Renata Różyło
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Gospodarka Mięsna
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2021
Numer zeszytu:
*
6
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
19-21
Liczba punktów:
20
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0