MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Warunki obsługi konsumenta w obiektach gastronomicznych na podstawie arkusza oceny i testów wskaźnikowych (Conditions of customer service practice in relation to food safety on the basis of the evaluation sheet and indicator tests)
Abstrakt
Autorzy
Magdalena Stobiecka
Jolanta Król
Aneta Brodziak
Rodzaj publikacji:
*
rozdział z monografii
Tytuł monografii:
*
Wybrane zagadnienia z zakresu produkcji surowców, żywności i kosmetyków pod redakcją / Marka Babicza Kingi Kropiwiec-Domańskiej
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2021
Informacje:
*
Wybrane zagadnienia z zakresu produkcji surowców, żywności kosmetyków pod redakcją / Marka Babicza, Kingi Kropiwiec-Domańskiej
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
170-179
Wydawnictwo:
*
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Seria wydawnicza:
*
Środowisko–Roślina–Zwierzę–Produkt
Sposób udostępnienia:
*
witryna wydawcy
Wybór licencji:
*
CC BY-NC-ND Uznanie autorstwa-Użycie niekomercyjne-Bez utworów zależnych 4.0
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Data publikacji (otwarty dostęp):
*
2021-09-15
Liczba punktów:
20
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0