Ocena jakości masła dostępnego na rynku lubelskim (Assessment of the quality of butter available on the Lublin market)

Abstrakt

Autorzy

Dominika Polesiak
Dominika Polesiak
Jowita Kwiatkowska
Jowita Kwiatkowska
Katarzyna Zdrzałek
Katarzyna Zdrzałek
Justyna Zdyb-Domaradzka
Justyna Zdyb-Domaradzka
Agnieszka Żelazna
Agnieszka Żelazna
Kamila Steciuk
Kamila Steciuk
rozdział z monografii
Polski
2021
Wybrane zagadnienia z zakresu produkcji surowców, żywności kosmetyków pod redakcją / Marka Babicza, Kingi Kropiwiec-Domańskiej
146-153
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Środowisko–Roślina–Zwierzę–Produkt
witryna wydawcy
CC BY-NC-ND Uznanie autorstwa-Użycie niekomercyjne-Bez utworów zależnych 4.0
ostateczna wersja opublikowana
w momencie opublikowania
2021-09-15
20
0
0
0