MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Metody sensoryczne w ocenie jakości kosmetyków (Sensory methods in assessing the quality of cosmetics)
Abstrakt
Autorzy
Anna Masłowska
Julia Kusy
Marek Kowalczyk
Piotr Domaradzki
Monika Kędzierska-Matysek
Anna Teter
Piotr Skałecki
Agnieszka Kaliniak-Dziura
Małgorzata Dmoch
Rodzaj publikacji:
*
rozdział z monografii
Tytuł monografii:
*
Wybrane zagadnienia z zakresu produkcji surowców, żywności i kosmetyków pod redakcją / Marka Babicza Kingi Kropiwiec-Domańskiej
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2021
Informacje:
*
Wybrane zagadnienia z zakresu produkcji surowców, żywności kosmetyków pod redakcją / Marka Babicza, Kingi Kropiwiec-Domańskiej
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
104-111
Wydawnictwo:
*
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Seria wydawnicza:
*
Środowisko–Roślina–Zwierzę–Produkt
Sposób udostępnienia:
*
witryna wydawcy
Wybór licencji:
*
CC BY-NC-ND Uznanie autorstwa-Użycie niekomercyjne-Bez utworów zależnych 4.0
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Data publikacji (otwarty dostęp):
*
2021-09-15
Liczba punktów:
20
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0