MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Wpływ dodatku liofilizowanych owoców papryki (Capsicum annuum L.) na zawartość związków fenolowych, potencjał antyoksydacyjny i cechy jakościowe makaronów
Abstrakt
Autorzy
Aldona Sobota
Małgorzata Materska
Dorota Teterycz
Marzena Pabich
Ada Krawęcka
Barbara Chilczuk
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Poster-streszczenie
Wydawnictwo:
*
[b.w.]
Informacje:
*
Żywność w strategii Zielonego Ładu : XLV Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności i Żywieniu PAN, 1-2 lipca 2021 Gdańsk, Politechnika Gdańska, Wydział Chemiczny : Materiały konferencyjne
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2021
Miejsce wydania:
*
[b.m.] [2021]
Szczegóły:
*
s. 113
Sposób udostępnienia:
*
inne
Wybór licencji:
*
Dozwolony użytek
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0