MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Ocena krajowej odmiany Triticum durum 'SMH87' jako surowca do produkcji makaronu (Assessment of the domestic variety Triticum durum ‘SMH87’ as a raw material for pasta production)
Abstrakt
Autorzy
Leszek Rachoń
Aneta Bobryk-Mamczarz
Anna Kiełtyka-Dadasiewicz
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Agronomy Science
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2021
DOI:
*
10.24326/as.2021.2.1
Tom / rocznik:
*
76
Numer zeszytu:
*
2
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
5-6
Sposób udostępnienia:
*
otwarte czasopismo
Wybór licencji:
*
CC BY 4.0 Uznanie autorstwa 4.0
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Data publikacji (otwarty dostęp):
*
2021-07-21
Liczba punktów:
70
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0