MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Spożywanie jaj nie powoduje zwiększenia ryzyka wystąpienia miażdżycy.
Abstrakt
Autorzy
Anna Winiarska
Małgorzata Kwiecień
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Wiadomości Drobiarskie
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2020
Tom / rocznik:
*
11
Numer zeszytu:
*
2
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
4-7
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0