MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Assessment of the suitability of aromatic and high-bitter hop varieties (Humulus lupulus L.) for beer production in the conditions of the małopolska vistula gorge region
Abstrakt
Autorzy
Barbara Sawicka
Mateusz Śpiewak
Anna Kiełtyka-Dadasiewicz
Dominika Skiba
Bernadetta Bienia
Barbara Krochmal-Marczak
Piotr Pszczółkowski
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Fermentation
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2021
DOI:
*
10.3390/fermentation7030104
Tom / rocznik:
*
7
Numer zeszytu:
*
3
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
104
Sposób udostępnienia:
*
otwarte czasopismo
Wybór licencji:
*
CC BY 4.0 Uznanie autorstwa 4.0
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Data publikacji (otwarty dostęp):
*
2021-06-30
Liczba punktów:
40
Impact Factor:
5,123
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
3