MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Effect of fresh beetroot application and processing conditions on some quality features of new type of potato-based snacks
Abstrakt
Autorzy
Katarzyna Lisiecka
Agnieszka Wójtowicz
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2021
DOI:
*
10.1016/j.lwt.2021.110919
Tom / rocznik:
*
141
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
110919
Liczba punktów:
100
Impact Factor:
6,056
Liczba cytowań Scopus:
1
Liczba cytowań Web of Science:
8