MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Design of new gluten-free extruded rice snack products supplemented with fresh vegetable pulps: the effect on processing and functional properties
Abstrakt
Autorzy
Katarzyna Lisiecka
Agnieszka Wójtowicz
Abdallah Bouasla
Kamila Kasprzak
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
International Agrophysics
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2021
DOI:
*
10.31545/intagr/132121
Tom / rocznik:
*
35
Numer zeszytu:
*
1
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
41-60
Sposób udostępnienia:
*
otwarte czasopismo
Wybór licencji:
*
CC BY-NC-ND Uznanie autorstwa-Użycie niekomercyjne-Bez utworów zależnych 4.0
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Data publikacji (otwarty dostęp):
*
2021-02-19
Liczba punktów:
100
Impact Factor:
1,627
Liczba cytowań Scopus:
1
Liczba cytowań Web of Science:
3