Jakość jaj i mięsa drobiowego pozyskiwanych od kur rasy Ayam cemani (The quality of eggs and meat obtained from Ayam cemani breed of hens)

Abstrakt

Autorzy

Alina Woronowa
Alina Woronowa
Anastasiya Ramankevich
Anastasiya Ramankevich
Ewelina Misiec
Ewelina Misiec
inne publikacje
Streszczenie Zjazdowe Konferencji Międzynarodowej
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Międzynarodowe Sympozjum Studenckich Kół Naukowych. Streszczenia. Redakcja merytoryczna / Marek Babicz, Witold Chabuz, Katarzyna Dzida, Adam Gawryluk, Urszula Szymanowska, Wojciech Płaska, Monika Stoma, Marta Wójcik
Polski
2021
Lublin 2021
123
Środowisko–Roślina–Zwierzę–Produkt
witryna wydawcy
CC BY-NC-ND Uznanie autorstwa-Użycie niekomercyjne-Bez utworów zależnych 4.0
ostateczna wersja opublikowana
w momencie opublikowania
0
0
0
0