MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Biologically active compounds from herbs used in meat and meat products (Związki biologicznie czynne w ziołach stosowane do mięsa i produktów mięsnych)
Abstrakt
Autorzy
Anna Kasprzyk
Rodzaj publikacji:
*
rozdział z monografii
Tytuł monografii:
*
Biologically active compounds of plant origin in medicine / edited by Mirosława Chwil, Michał M. Skoczylas
Język:
*
Angielski
ISBN:
*
978-83-7259-332-0
Rok wydania:
*
2020
Informacje:
*
Biologically active compounds of plant origin in medicine /edited by Mirosława Chwil i Michał M. Skoczylas
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
123-131
Wydawnictwo:
*
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Sposób udostępnienia:
*
witryna wydawcy
Wybór licencji:
*
CC BY-NC-ND Uznanie autorstwa-Użycie niekomercyjne-Bez utworów zależnych 4.0
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Data publikacji (otwarty dostęp):
*
2020-12-01
Liczba punktów:
20
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0