MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Effects of dietary supplementation of iron as sulphates or glycine chelates on the productive performance and concentrations of acute-phase proteins and iron in the serum and liver tissues of broiler chickens
Abstrakt
Autorzy
Łukasz Jarosz
Agnieszka Marek
Zbigniew Grądzki
Małgorzata Kwiecień
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
Annals of Animal Science
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2021
DOI:
*
10.2478/aoas-2020-0069
Tom / rocznik:
*
21
Numer zeszytu:
*
1
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
267-290
Sposób udostępnienia:
*
otwarte czasopismo
Wybór licencji:
*
CC BY-NC-ND Uznanie autorstwa-Użycie niekomercyjne-Bez utworów zależnych 4.0
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Data publikacji (otwarty dostęp):
*
2021-01-29
Liczba punktów:
140
Impact Factor:
2,667
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
2