MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Innovation and efficiency of food industry firms in Poland by regions
Abstrakt
Autorzy
Aneta Zakrzewska
Piotr Chojnacki
Rodzaj publikacji:
*
artykuł
Czasopismo:
*
PRACE NAUKOWE UNIWERSYTETU EKONOMICZNEGO WE WROCŁAWIU
Język:
*
Angielski
Rok wydania:
*
2020
DOI:
*
10.15611/pn.2020.7.11
Tom / rocznik:
*
64
Numer zeszytu:
*
7
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
142-153
Sposób udostępnienia:
*
inne
Wybór licencji:
*
CC BY- SA 4.0 Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Data publikacji (otwarty dostęp):
*
2020-07-01
Liczba punktów:
40
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0