MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Żywność funkcjonalna pochodzenia zwierzęcego
Abstrakt
Autorzy
Wanda Krupa
Jadwiga Topczewska
Małgorzata Ormian
Jadwiga Lechowska
Rodzaj publikacji:
*
rozdział z monografii
Tytuł monografii:
*
Postępy w naukach rolniczych i produkcji żywności. Redakcja naukowa / Grażyna Gajdek, Czesław Puchalski
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-79996-801-5
Rok wydania:
*
2020
Informacje:
*
Postępy w naukach rolniczych i produkcji żywności. Redakcja naukowa / Grażyna Gajdek, Czesław Puchalski
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
61-69
Wydawnictwo:
*
Uniwersytet Rzeszowski
Liczba punktów:
20
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0