MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Systemy i standardy zapewnienia jakości oraz bezpieczeństwa owoców i warzyw. Teoria i praktyka
Abstrakt
Autorzy
Łukasz Kopiński
Eugenia Czernyszewicz
Rodzaj publikacji:
*
monografia
Wydawnictwo:
*
Instytut Naukowo-Wydawniczy Spatium
Link do publikacji (płatny dostęp):
*
Link do publikacji (płatny dostęp)
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-66550-21-6
Rok wydania:
*
2020
Liczba punktów:
120
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0