MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Wpływ obróbki termicznej na wybrane parametry tekstury mięsa z odzysku po filetowaniu karpia (Impact of heat treatment on selected parameters of meat texture from recovery after carp filleting)
Abstrakt
Autorzy
Paweł Sobczak
Kazimierz Zawiślak
Jacek Mazur
Piotr Skałecki
Agnieszka Kaliniak-Dziura
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Wydawnictwo:
*
[b.w]
Informacje:
*
XIX KONFERENCJA NAUKOWO-TECHNICZNA BEMS 2020 ,MIKOŁAJKI – STARE SADY 8-11 WRZEŚNIA
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2020
Miejsce wydania:
*
Stare Sady 2020
Szczegóły:
*
s. 58-58
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0