MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Właściwości fizyczne chleba bezglutenowego z dodatkiem liofilizowanych jagód acai (Physical properties of gluten-free bread with freeze-dried acai berries)
Abstrakt
Autorzy
Renata Różyło
Monika Wójcik
Patryk Sobaszek
Beata Biernacka
Dariusz Dziki
Rodzaj publikacji:
*
inne publikacje
Charakter formalny:
*
Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Wydawnictwo:
*
[b.w]
Informacje:
*
XIX KONFERENCJA NAUKOWO-TECHNICZNA BEMS 2020 ,MIKOŁAJKI – STARE SADY 8-11 WRZEŚNIA
Język:
*
Polski
Rok wydania:
*
2020
Miejsce wydania:
*
Stare Sady 2020
Szczegóły:
*
s. 56-57
Liczba punktów:
0
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0