MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Czynniki kształtujące jakość mięsa drobiowego (Factors affecting the quality of poultry meat)
Abstrakt
Autorzy
Marta Kosińska
Jakub Łukaszczyk
Łukasz Czerniawski
Monika Wiśniewska
Ewelina Misiec
Kamil Drabik
Justyna Batkowska
Rodzaj publikacji:
*
rozdział z monografii
Tytuł monografii:
*
Nauki przyrodnicze : fauna i hodowla zwierząt. Redakcja naukowa / Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-66743-03-8
Rok wydania:
*
2020
Informacje:
*
Nauki przyrodnicze : fauna i hodowla zwierząt. Redakcja naukowa / Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
31
Wydawnictwo:
*
Młodzi Naukowcy
Seria wydawnicza:
*
Badania i Rozwój Młodych Naukowców w Polsce
Liczba punktów:
5
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0