MENU
PL
|
EN
0
0
:
0
0
:
0
0
A
A
A
MENU
Osoby
Publikacje
Repozytorium
Dane badawcze
Czasopisma
Wydawnictwa
Jednostki
Uczelnia
Projekty
wszędzie
Projekty
Czasopisma
Wydawnictwa
Osoby
Publikacje
Jednostki
Szukaj
Charakterystyka mlecznych napojów fermentowanych pod względem kwasowości i zawartości tłuszczu
Abstrakt
Autorzy
Magdalena Stobiecka
Joanna Wajs
Rodzaj publikacji:
*
rozdział z monografii
Tytuł monografii:
*
Postępy w naukach weterynaryjnych i biotechnologii zwierząt. Redakcja / Alicja Danielewska Kamil Maciąg
Język:
*
Polski
ISBN:
*
978-83-66489-21-9
Rok wydania:
*
2020
Informacje:
*
Postępy w naukach weterynaryjnych i biotechnologii zwierząt. Redakcja / Alicja Danielewska Kamil Maciąg
Strony (od-do) / numer artykułu:
*
126-134
Wydawnictwo:
*
Wydawnictwo Naukowe TYGIEL Sp. z o. o.
Sposób udostępnienia:
*
witryna wydawcy
Wybór licencji:
*
Dozwolony użytek
Wersja tekstu:
*
ostateczna wersja opublikowana
Czas udostępnienia:
*
w momencie opublikowania
Data publikacji (otwarty dostęp):
*
2020-01-01
Liczba punktów:
20
Impact Factor:
0
Liczba cytowań Scopus:
0
Liczba cytowań Web of Science:
0